Čištění v potravinářském průmyslu

Potravinarsky_prumysl_1

Perfektní čistota v potravinářství vyžaduje dokonalá řešení

Výroba potravin podléhá přísným hygienickým předpisům, které platí jak pro vlastní výrobní prostory tak také pro prostory, ve kterých probíhají procesy předcházející výrobě a následné procesy. Nové nebo přísnější normy, jako HACCP a standardy ISO a IFS, kladou na stroje a celková řešení zvýšené požadavky. Systém KÄRCHER s čisticími stroji, příslušenstvím a čisticími prostředky z vlastního vývoje a vlastní výroby pokrývá všechny druhy použití v oblasti mokrého a suchého čištění a hodí se pro všechny druhy nečistot.

KÄRCHER je váš partner, se kterým jste silnější. Pro společnost s vysokými nároky na čištění být lepší nebo silnější než konkurence znamená především splňovat ještě vyšší standardy a zároveň možnost pracovat ještě hospodárněji. Díky ještě většímu výkonu při nižší spotřebě, ještě delší životnosti strojů a ještě lepší ochraně životního prostředí.


Čisticí stroje:


Použití:


- Vysokotlaké čističe
- Průmyslové vysavače
- Suché vysavače
- Podlahové mycí stroje
- Zametací stroje
-
Čisticí stroje na koberce
- Parní čističe

- Průmyslové čisticí systémy
- Čisticí prostředky


Prumysl_suche_cisteni Suché čištění
Rychlé, efektivní a hlavně bezpečné čištění velkých ploch suchou cestou...více>>
Prumysl_mokre_cisteni Mokré čištění
Každodenní čištění pro zachování hygieny a bezpečností...více>>
Prumysl_cisteni_kancelari Úklid a čištění kanceláři
Výkonné a efektivní čištění kanceláří a sanitárních místností...více>>
Prumysl_venkovni_prostor_2 Čištění venkovních ploch
Odstranění nečistot z příjezdů, nakládacích zón, parkovacích ploch a ostatních volných ploch...více>>