Čištění v hotelnictví a pohostinství

Hotel

Pro nejlépe udržované hotely a restaurace

Důsledný management hygieny představuje dnes v moderním hotelnictví a moderní gastronomii standard. Slouží ve prospěch hostů a je odrazem sebereflexe příslušného podniku. Navíc lze zařízení při profesionální údržbě déle používat. Ten, kdo uvažuje takto hospodárně, investuje do čisticích systémů KÄRCHER: vyznačují se úspornou spotřebou, intuitivním ovládáním a mimořádně dlouhou životností.


Čisticí stroje:


Použití:


- Vysokotlaké čističe
- Vysavače
- Parní čističe
- Extraktory na koberce
- Automaty na koberce
- Podlahové mycí stroje
- Zametací stroje
- Čisticí prostředky




Hotel_vstupni_zona_2 Vstupní zóna a recepce

Program KÄRCHER pro udržované vstupní prostory a zářivé uvítání hostů...více>>

Hotel_pokoje_2 Pokoje a koupelny

Program KÄRCHER pro čistotu a hygienu...více>>

Hotel_wellness_2 Wellness

Program KÄRCHER pro relaxaci a zdraví...více>>

Hotel_restaurace_2 Kuchyně a restaurace

Program KÄRCHER pro ryzí požitek...více>>

Hotel_venkovni_prostor Venkovní prostory, parkoviště a podzemní garáže

Program KÄRCHER pro kvalitní okolí a zázemí...více>>

 

Aktuality